Naša Vizija

U današnjem svijetu gdje se svakodnevno proizvodi ogromna količina otpada, odabir pravih proizvoda postaje ključan. Naša misija je olakšati ovu odluku kroz naše biorazgradive vrećice - dizajnirane s vizijom čistijeg i održivijeg okoliša.

Kvaliteta i Održivost: Izrađene od visokokvalitetnih materijala koji ne kompromitiraju ni snagu ni funkcionalnost. Naše bio vrećice ne samo da služe svrsi već i potiču pozitivne promjene.

Brza Razgradnja: Za razliku od tradicionalnih plastičnih vrećica koje traju stoljećima u okolišu, naše vrećice za biootpad razgrađuju se u rekordnom vremenu, bez ostavljanja nusprodukata.

Eko Izbor: Smanjenje ugljičnog otiska je jednostavno s pravim izborima. Naše biorazgradive vrećice za biootpad su korak prema smanjenju plastičnog otpada i promicanju cirkularne ekonomije.

 • biorazgradive vrećice za biootpad - 2

  Higijensko Zbrinjavanje Bio Otpada

  Naše vrećice učinkovito sprječavaju prljanje Vašeg kontejnera i širenje neugodnih mirisa.

 • Za Budućnost Bez Plastike

  Napravljene od kukuruznog škroba, naše vrećice su 100% biorazgradive bez štetnih nusprodukata. Priroda daje, priroda uzima.

 • biorazgradive vrećice za biootpad - 1

  Bio-Održiva Proizvodnja

  Održiva proizvodnja pomoću kukurznog škroba, certificirana na području Europske Unije.

Biorazgradive vrećice za biootpad

biorazgradive vrećice za biootpad - 2

ZVJEZDASTO DNO

Sve naše bio vrećice dolaze sa zvjezdastim dnom, što ih čini dodatno čvrstim i otpornim na sve uvjete korištenja.

biorazgradive vreće za biootpad - 1

DEBLJINA

Standardna debljina naših biorazgradivih vrećica je 25um za volumen od 10, 20 i 30 litara, dok je kod naših biorazgradivih vrećica volumena 120 i 240 litara, debljina 35um. To ih čini višestruko izdržljivijim.

biorazgradive vrećice za biootpad - 1

VIŠESLOJNE

Višeslojna proizvodnja naših biorazgradivih vrećica omogućava im da Vaš biootpad lakše "diše", što dovodi do boljeg kompostiranja i manje neugodnih mirisa.