Uvjeti prodaje

Uvjeti web kupovine


Izvršenjem narudžbe na www.biovrece.com pristajete na navedene Uvjete web kupovine. Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.biovrece.com je tvrtka Terra Vis d.o.o., Istarska 12a, Čakovec, a Kupac je posjetitelj web stranice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Transakcijska valuta je Euro (€​). Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškove dostave snosi kupac, osim za narudžbe veće od 50€​ kada troškove dostave snosi prodavatelj.

Napomena: za veće narudžbe možete nam se obratiti direktno na info@terravis.hr

Načini plaćanja

Kartično plaćanje - Iznos računa plaćate odmah osobnom karticom Vaše banke.

Pouzećem – Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate dostavljaču u gotovini, ili u poštanskom uredu.

Uplatom na račun – Na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda narudžbe.

Dostava

 

Naručene proizvode isporučujemo:

  • GLS dostavnom službom na području Republike Hrvatske, cijena dostave ovisi o veličini narudžbe i težini samog paketa
  • BOXNOW servis, slanje na paketomat na području Republike Hrvatske, cijena dostave ovisi o veličini narudžbe i težini samog paketa

Iznos dostave biti će iskazan prilikom naručivanja proizvoda.

Standardno vrijeme isporuke je 1-5 radnih dana od narudžbe ukoliko uz proizvod nije drugačije navedeno. Za dostavu koristimo isključivo papirnatu ambalažu koju je moguće 100% reciklirati. 

Reklamacije


Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ako oštećenje nije vidljivo izvana, a dio ili cijeli sadržaj paketa je oštećen / razbijen, potrebno je napraviti 3 fotografije paketa:

- Slika vanjskog pakiranja
- Slika unutarnje ispune i načina pakiranja
- Slika oštećenog / razbijenog sadržaja paketa
- Fotografije je potrebno poslati na email adresu info@terravis.hr zajedno s opisom oštećenja i brojem narudžbe u roku od 24 sata nakon primanja oštećenog paketa kako bi Vam šteta mogla biti nadoknađena.

Povrat


Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • Isporuka robe koja nije naručena
  • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu. Za oštećenja u transportu pročitajte odjeljak Reklamacije
  • Robi je istekao rok trajanja prije nego je dostavljena

Upute za povrat proizvoda:

Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju
Pošaljite nam e-mail na info@terravis.hr najkasnije 14 dana od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i zatražite povrat proizvoda.
Nakon što dobijete suglasnost za povrat od tvrtke Terra Vis d.o.o., zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:


Terra Vis d.o.o.
Istarska 12a,
40 000 Čakovec

Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.

Odgovornost za materijalne nedostake

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i tvrtke Terra Vis d.o.o., u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Jednostrani raskid ugovora


Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.
Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti OVDJE.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača.

U slučaju da je neka od stavki ovih uvjeta korištenja ništava, takva ništavost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih uvjeta, te će preostali dijelovi ovih Uvjeta će ostati na snazi, a ništavna odredba će se zamijeniti valjanom odredbom koja po smislu i pravoj volji najviše odgovara odredbi koja je ništavna. Ukoliko bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz ovih uvjeta korištenja, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.

Bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti je suda u Čakovcu i rješava se u skladu s pozitivnim propisima i zakonima Republike Hrvatske.

Autorska Prava


Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj proceduri.

Copyright © Terra Vis d.o.o. Sva prava pridržana.